Peuters en kleuters

InNi-Mini Crèche Wanneer de kindjes ’s morgens binnen komen, wordt er verwacht dat ze thuis ontbeten hebben. Om 11u is het dan tijd voor het middagmaal. Het menu kan u steeds volgen op het weekschema (zal uitgehangen worden in de ontvangstruimte) dat zo gevarieerd mogelijk zal opgesteld worden. De warme maaltijd wordt steeds vers bereid.

In de namiddag, rond 15u krijgen de allerkleinsten een fruitpapje. De peutertjes krijgen dan een stuk fruit, of boterhammetjes, of een sandwich, of pudding, of yoghurt, of pannenkoekjes,… Als drank wordt er water, fruitsap of drankyoghurt gegeven.

Indien uw kindje om de één of andere reden (o.a. allergie), iets niet mag eten, wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. Al de maaltijden zijn in de prijs inbegrepen.


Baby’s

Voor de baby’s wordt de flesvoeding van thuis meegebracht. De flesjes gevuld met de hoeveelheid water en een doseerpotje met de hoeveelheid melkpoeder apart, zodat wij het op het ogenblik dat de baby wil eten kunnen klaarmaken. Alles moet wel voorzien zijn van hun naampje zodat er niets verloren gaat. Na overleg met de ouders gaan we vanaf 4 maanden met groentepap en daarna met fruitpap beginnen. Als ze zes maanden oud zijn, krijgen ze vlees/kip bij hun groentepapje.